I samband med nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO6 välkomnar Svenska Aerogel Holding AB (publ) aktieägare till en digital investerarträff. Denna träff sker via Microsoft Teams torsdagen den 27 april mellan kl. 12:30–13:30. Vid tillfället kommer vd Tor Einar Norbakk att hålla en presentation om aktuella händelser inom bolaget samt svara på aktieägarnas inskickade frågor.

 

Länken till investerarträffen och det tillhörande registreringsformuläret finns tillgänglig här. I formuläret går det att skicka in frågor till vd Tor Einar Norbakk som förmedlas av en moderator i slutet av investerarträffen. I mån av tid kommer det även gå att ställa frågor i realtid via chattfunktionen i Microsoft Teams.

 

Syftet med den digitala investerarträffen är framför allt att besvara aktieägarnas frågor inför nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO6, som löper fr.o.m. den 2 maj t.o.m. den 16 maj 2023. Mer information om serie TO6 finns på Svenska Aerogels hemsida.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tor Einar Norbakk, vd. Telefon: 070 616 08 67. E-post: toreinar.norbakk@aerogel.se

 

Om Svenska Aerogel Holding AB (publ)

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det mesoporösa materialet Quartzene®. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material som möter globala mål för hållbarhet. Quartzene® är flexibelt och kan skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper i en slutprodukt. Bolagets vision är att vara den mest värdefulla affärspartnern med banbrytande materiallösningar för en hållbar värld.

 

Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är FNCA, info@fnca.se, 08-528 003 99. 

 

Gävle 2023-04-18