Måndagen den 12 september kl. 11:30 medverkar Svenska Aerogels vd Tor Einar Norbakk på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen Stockholm. Här kommer han att hålla en presentation om Svenska Aerogel med fokus på det växande intresset från stora kunder. Evenemanget är digitalt och livesänt, vilket ger intresserade personer möjligheten att ställa frågor till Tor Einar.

 

Mellan kl. 11:30–12:00 den 12 september presenterar Tor Einar Norbakk spännande kundcase, Svenska Aerogels framtidsplaner och inte minst den kommande företrädesemissionen, vars teckningsperiod löper fr.om. den 14 september t.o.m. den 28 september. Tor Einar berättar varför man borde investera i Svenska Aerogel:

Vi upplever en positiv utveckling med flera potentiella nyckelkunder. Ett särskilt viktigt samarbetsavtal inom Processindustrin indikerar en ljus framtid. Detta skapar ett väldigt bra tillfälle att investera i Svenska Aerogel – framför allt i en tid med skenande energipriser, då vi erbjuder ett energibesparande material.

 

Svenska Aerogel bjuder in dig som journalist, analytiker eller aktieägare att ta del av bolagets presentation live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live eller Aktiespararnas Youtubekanal. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt. Det kommer också gå att se presentationen i efterhand via Aktiespararnas Youtubekanal eller www.aerogel.se.

 

Ställ gärna dina frågor till Tor Einar genom att skicka dem i ett sms till 079-347 98 45 eller mejla till event@aktiespararna.se. Frågorna förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Det går bra att skicka in frågor redan nu, alternativt i samband med presentationen.

 

Graphical user interface, website

Description automatically generated

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tor Einar Norbakk, vd. Telefon: 070 616 08 67. E-post: toreinar.norbakk@aerogel.se

 

Om Svenska Aerogel Holding AB (publ)

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det nanoporösa materialet Quartzene® för olika industriella applikationer. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material med fokus på hållbarhet. Quartzene® skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld.

 

Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är FNCA, info@fnca.se, 08-528 003 99. 

 

Gävle 2022-09-08