Svenska Aerogel utökar sitt globala team med en rekrytering av Chy Ming Tang som den 1 juni anställdes som försäljningsansvarig för Tyskland och övriga DACH-området.

Chy Ming Tang kommer att ha en viktig roll i att stärka bolagets affärer i området där Svenska Aerogel har introducerat Quartzene i tillverkande industrier för olika tillämpningar. Tillsammans med Svenska Aerogels etablerade distributörer kommer Chy Ming Tang att erbjuda expertis och support till kundernas arbeten med att utveckla nya produkter med Quartzene.

 

Marco Mayor, Sales Director Svenska Aerogel: – Chy Ming Tang (bilden)  har med sig betydande erfarenheter inom detta område och kommer därmed att vara värdefull för Svenska Aerogel och våra kunder. Han har lång erfarenhet av försäljning, närmast från Akzo Nobel där han varit Key Account Manager. Chy Ming Tang har också värdefull teknisk kunskap och erfarenheter från R&D. Våra kunder befinner sig i olika stadier i processen med att utveckla nya produkter med Quartzene och den support vi kan erbjuda är uppskattad och förkortar tiden till kommersialisering.

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det nanoporösa materialet Quartzene®. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material med fokus på hållbarhet. Quartzene skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld.  

Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market.  Certified Adviser är FNCA  info@fnca.se  08-528 003 99.

För ytterligare information kontakta:Tor Einar Norbakk, vd Svenska Aerogel 070 616 0867 toreinar.norbakk@aerogel.seGävle 2 juni 2021