Med anledning av den stundande nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO5 välkomnar Svenska Aerogel Holding AB (publ) aktieägare till en digital investerarträff. Denna sker via Microsoft Teams fredagen den 21 oktober mellan kl. 13:15–14:00. Under sammankomsten kommer vd Tor Einar Norbakk att svara på aktieägarnas inskickade frågor och hålla en presentation om var bolaget befinner sig på sin tillväxtresa.

 

Länken till investerarträffen och dess registreringsformulär finns tillgänglig här. I formuläret går det att skicka in frågor till vd Tor Einar Norbakk. De inskickade frågorna förmedlas av en moderator efter Tor Einars presentation. I mån av tid kommer dessutom Tor Einar att besvara frågor som ställs i realtid via chattfunktionen i Microsoft Teams.

 

Syftet med den digitala investerarträffen är framför allt att besvara aktieägarnas frågor i samband med nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO5, som löper från den 17 oktober t.o.m. den 28 oktober. Mer information om serie TO5 finns på Svenska Aerogels hemsida.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tor Einar Norbakk, vd. Telefon: 070 616 08 67. E-post: toreinar.norbakk@aerogel.se

 

Om Svenska Aerogel Holding AB (publ)

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det nanoporösa materialet Quartzene® för olika industriella applikationer. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material med fokus på hållbarhet. Quartzene® skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld.

 

Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är FNCA, info@fnca.se, 08-528 003 99. 

 

Gävle 2022-10-13