Olof Esgård har utsetts till Chief Financial Officer (CFO) i Svenska Aerogel Holding AB. Olof tillträder i april och kommer närmast från Åkerströms Björbo AB.

Olof Esgård, 44 år,  är idag CFO i Åkerströms Björbo AB och Vd för systerbolaget Allgon Communication Ltd i Kina, båda ingår i Allgonkoncernen. Ansvaret omfattar affärs- och verksamhetsutveckling samt ekonomistyrning för koncernen. Olof Esgård har även styrelseerfarenhet från internationella bolag inom Östberg koncernen.

– Jag ser mycket fram emot att få vara med på Svenska Aerogels resa. Det är en modern produktion av en helt unik produkt som verkligen andas hållbarhet och framtid, säger Olof Esgård.

– Det är med glädje jag hälsar Olof välkommen till Svenska Aerogel. Med goda erfarenheter från koncernledning och värdefull internationell erfarenhet är jag övertygad om att Olof kommer att bidra till att driva den fortsatta utvecklingen av Svenska Aerogel, säger Tor Einar Norbakk, vd Svenska Aerogel Holding AB.

För ytterligare information kontakta:

Tor Einar Norbakk, vd Svenska Aerogel 070 616 0867 toreinar.norbakk@aerogel.se

Svenska Aerogel har utvecklat Quartzene, nästa generations aerogel.  Quartzene är ett tillsatsmaterial för produkter inom termisk isolering, filtrering och tryckbarhet

. Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North.  Certified Adviser är FNCA  info@fnca.se,  08-528 003 99.

Informationen lämnades, genom ovan kontaktpersoners försorg, för offentliggörande 2020-01-15 kl. 08:00.

Documents