Tisdagen den 20 december 2016 var första handelsdag för Svenska Aerogel Holding AB på Nasdaq First North. Aktien kommer att handlas under kortnamnet AERO. VD Anders Lundström och Styrelseordförande Christer Sjöström ringde traditionsenligt i börsklockan och handeln kom omedelbart igång. Svenska Aerogel ligger långt fram inom materialteknik och har genom en patenterad produktionsprocess möjliggjort tillverkning […]

Tisdagen den 20 december 2016 var första handelsdag för Svenska Aerogel Holding AB på Nasdaq First North. Aktien kommer att handlas under kortnamnet AERO.

VD Anders Lundström och Styrelseordförande Christer Sjöström ringde traditionsenligt i börsklockan och handeln kom omedelbart igång.Svenska Aerogel ligger långt fram inom materialteknik och har genom en patenterad produktionsprocess möjliggjort tillverkning av
Quartzene®, till priser som öppnar dörren för masstillämpningar inom stora och växande områden.

”Aerogel är i sig inte något nytt, det skapades redan på 30-talet, men det vi gjort är att skapa en produktionsmetod som dramatiskt sänker kostnaden och det öppnar för helt nya tillämpningsområden. Vi räknar med att revolutionera stora delar av marknaden inom våra huvudsakligliga tillämpningsområden; isolering, färg och bestrykningsmedel samt filtrering.”, säger Anders Lundström, vd för Svenska Aerogel.

ISIN kod för aktien: SE0008212161. Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North är FNCA Sweden AB och likviditetsgarant är Pareto Securities.

Läs mer här: www.aerogel.se

För ytterligare information kontakta:
Anders Lundström, VD Svenska Aerogel Holding AB
+46 (0)70 656 8042