Svenska Aerogel Holding AB, tillverkare av Quartzene – Next Generation Aerogel, bjuder in till digitalt informationsmöte tisdag 25 maj med anledning av att bolagets årsstämma kommer att genomföras utan fysisk närvaro av aktieägare, ombud eller utomstående.

Årets bolagsstämma kommer i år att hållas den 28 maj utan fysisk närvaro av aktieägare, ombud eller utomstående och genomförs med poströstning. All information om röstning mm finns i kallelsen:  https://www.aerogel.se/bolagsstyrning/bolagsstamman/bolagsstammor/arsstamma-2021/

För att upprätthålla närvaron till aktieägare väljer Svenska Aerogel att bjuda in till ett digitalt informationsmöte inför stämman. Mötet kommer att genomföras i TEAMS den 25 maj kl 14:00.

Klicka här för att delta i Aktieägarmötet. Eller besök aerogel.se för länk till mötet.

Styrelsens ordförande Per Nordberg kommer att presentera styrelsens arbete och Vd Tor Einar Norbakk kommer att presentera de viktigaste händelserna från 2020 och nuläget.

Q&A

Vill du ställa frågor till ledningen / styrelsen inför stämman? Skicka din fråga till info@aerogel.se senast 18 maj.

Svaren kommer att publiceras på aerogel.se senast den 24 maj.

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det nanoporösa materialet Quartzene®. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material med fokus på hållbarhet. Quartzene skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld.

Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är FNCA  info@fnca.se,  08-528 003 99.

För ytterligare information kontakta:

Tor Einar Norbakk, vd Svenska Aerogel 070 616 0867 toreinar.norbakk@aerogel.se 

Gävle 10 maj 2020