Den 28–30 mars ägde European Coatings Show 2023 rum i Nürnberg, Tyskland, och Svenska Aerogel var på plats för den världsledande ytbehandlingsmässans återkomst. Med 24 605 entusiastiska färg- och ytbehandlingsexperter närvarande, fanns det goda möjligheter att knyta nya kontakter och diskutera hur Quartzene[®] kan tillföra värde i deras produkter.

 

Bildkälla: european-coatings-show.com

 

I år gjorde European Coatings Show en mycket efterlängtad återkomst. Efter att ha tagit en paus på grund av Covid-19 samlade evenemanget återigen människor från hela världen: leverantörer, inköpare, processingenjörer och många fler. 1 017 utställare från 42 länder informerade mässbesökarna om de senaste trenderna och produktinnovationerna inom ytbehandlingsbranschen.

 

Mässan blev mycket lyckad för Svenska Aerogel. Joakim Wanner, försäljningschef, berättar:

– Intresset för våra produkter var stort, och det var konstant aktivitet i vår monter. Vi genererade omkring 150 leads på mässan, som alla efterfrågade broschyrer eller digital information om fördelarna med Quartzene®.

 

Sedan mässans slut har Svenska Aerogels säljteam haft fullt upp med att följa upp leads. Mellan 50–100 kundprover kommer att skickas i april och maj. Nästa European Coatings Show kommer att äga rum våren 2025.

 

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tor Einar Norbakk, vd. Telefon: 070 616 08 67. E-post: toreinar.norbakk@aerogel.se

 

Om Svenska Aerogel Holding AB (publ)

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det mesoporösa materialet Quartzene®. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material som möter globala mål för hållbarhet. Quartzene® är flexibelt och kan skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper i en slutprodukt. Bolagets vision är att vara den mest värdefulla affärspartnern med banbrytande materiallösningar för en hållbar värld.

 

Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är FNCA, info@fnca.se, 08-528 003 99. 

 

Gävle 2023-04-21

Documents